Citronová buchta ze špaldové mouky

28. října 2013 v 12:43 | Zdeňka |  Sladkosti
Citrónová buchta ze špaldové mouky

na těsto budete potřebovat:
1 kelímek Bio jogurtu Hollandia 250 ml
1 kelímek špaldové mouky BIO hladká
1/4 kelímku třtinového cukru ( můžete vynechat)
2 vejce ( nejlépe z domácího chovu
1 prášek do pečiva bezfosfátový
cukr můžete vynechat, protože buchta se polívá po upečení citronovo-cukrovou polevou , která je dost sladká.

Vše smícháme dáme do vymazané a vysypané formy a pečeme cca 45 minut na 170 st v horkovzdušné troubě
horkou buchtu polijeme polevou a necháme ztuhnout

Na polevu budete potřebovat:
2 citróny
cukr třtinový množství dle potřeby, aby to bylo hustější

obrázek přidám později teď jsem buchtu nestačila vyfotit a byla pryč...:-)))
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 María María | Web | 20. listopadu 2013 v 20:21 | Reagovat

Citron nemusím, ale tohle nezní špatně. :)

2 Zdeňka Zdeňka | 23. listopadu 2013 v 22:25 | Reagovat

TAK ZKUSTE ŠŤÁVU Z POMERANČE:-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama